Reviews Kinderdagverblijf

Wil jij graag je mening geven over de opvang van Klokje Rond? Op het onafhankelijke platform Beste-kinderdagverblijf kunnen ouders hun mening kwijt over elke kinderopvang.

Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar jullie reacties! Ze geven ons de kans om onze opvang steeds te blijven verbeteren.

Zeer goede ervaringen. We zijn er begonnen omdat we afhankelijk waren van flexibele tijden. Nu dan al geruime tijd niet nodig is, zijn we zo tevreden dat we niet meer weg willen. Je betaalt per kwartier en je bent en blijft flexibel

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Top dagverblijf en nog flexibel ook! Eline

Mijn kindje komen er graag. Er zijn lieve leidsters en ze doen veel activiteiten met ze. vaak moet ik ze buiten van de speelplaats gaan halen. je kunt er altijd terecht. bij problemen bieden ze je een helpende hand.

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers

Goede opvang, Judith

Onze dochter kan hier Sporten, zwemmen, dansen, en muziekles volgen. Ze vind het helemaal geweldig, en wij dus ook

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, -Sport BSO met super faciliteiten., -Hele leuke vakantie activiteiten.

Super team met Sport BSO, Jan
We hebben nog enkele plekken beschikbaar
Rondleiding aanvragen
Gratis inschrijven

Super flexibel, lieve enthousiaste leiding. Goede visie en werkwijze.

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, super flexibel!

Bewuste keuze van ouders, Ingrid

Altijd welkom, als komen ze maar even! Altijd de mogelijkheid om mee te doen in het spel! Kinderen staan voorop! Ze worden heerlijk vrij gelaten in hun spel en ondertussen toch dingen bijgebracht! Kinderen zullen altijd met plezier gaan. Worden enthousiast ontvangen met als hun ouders. Als komen ze nacht de aandacht en verzorging is top! Kind zal zich altijd op zijn plek en veilig voelen! Top top top!

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Heel flexibel, Vrij in spel

Flexibel ten top, Henkie

Ideaal voor ouders van kinderen die onregelmatig werken. Bij de BSO heel veel mogelijkheden mbt sport, muziek en kunst. Leuk voor de kinderen. Binnen het KDV veel aandacht voor de kinderen, bij de BSO is dat wat minder. Is aandachtspuntje! Al vijf jaar tevreden!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte
Minpunten: Veel drukte, Persoonlijke aandacht binnen de BSO schiet soms te kort. Vind de leidsters daar minder enthousiast.

Goede keuze voor mensen die onregelmatig werken, Marijn

Enige echte kinderopvang die flexibel is en waar je alleen betaald wanneer je kindje daadwerkelijk ismgeweest…

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Voor bewuste ouders een super keuze! Peter-Jan

Super lieve, fijne professionele leidsters! Hellaas zijn de groepen soms erg druk. De leidsters zien dit zelf ook graag anders.

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Flexibele dagen en tijden

Klokje Rond, O-st

heel veel aandacht voor de ontwikkeling van je kind. er wordt veel tijd in gestoken. kinderen mogen spelen, met de achterliggende gedachte van de ontwikkeling. goede service, 24 uur per dag. er zijn duidelijke afspraken. opvang gegarandeerd.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, opvang regelen via internet inschrijven, opvang gegarandeerd.

Veel aandacht voor de ontwikkeling van je kind, Susan

De mix van flexibele opvang, 24 uur per dag 7 dagen per week, en de aandacht voor de persoonlijkheid en ontwikkeling van elk kind, is super! Communicatie en begrip voor ouders en bewustzijn van het samen opvoeden, maakt Klokjerond heel bijzonder en een droom kinderdagverblijf!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Flexibel met veel zorg en aandacht voor kind en ouders!!! Marloes

7 dagen in de week 24 uur. Geweldige werknemers, deskundig en flexibel. Gezelligheid met ouders en kinderen en een hele fijne plek om te zijn!

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Goede keuze voor deskundigheid, flexibiliteit en gezelligheid, Louisa

Ideaal, zelf je planning online doorgeven en wijzigen. Per kwartier te plannen, zeer flexibel. Onze beide kinderen zitten bij dit KDV en ze vinden het hier super. Zeer vooruitstrevend KDV en continue bezig met vernieuwingen. Lieve en enthousiaste leiders, weinig wisseling, betrokken directie.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel ruimte, Goede communicatie, Flexibel, Vooruitstrevend, 24-uurs opvang

Zeer flexibel, Tanja

Het is een fijn kinderdagverblijf waar het kind centraal staat. Maar ook de opvang welke je per kwartier kan boeken is super, je betaald dus niet meer als dat je nodig hebt. Ook het afmelden van uren kan tot 2 dagen van te voren dus je bent redelijk vrij om indien het mogelijk is je kind ook een dagje thuis te houden. Tevens hebben ze regelmatig eens iets lekkers bij de lunch en is er ook vanalles om uit te proberen zoals bloemkool, tomaat en wortel. Avondeten mag je ingevroren meegegeven zodat als je pas laat klaar bent je kind in ieder geval gegeten heeft wat jij wil op een christelijke tijd.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers

Geen blokken inplannen, maar vrije inplanning, Rianne

klokje rond is een geweldige opvang voor mijn dochtertje (nu 6 maanden). ik werk in de zorg en heb daarom een flexibele opvang nodig die ik een paar dagen van te voren aan kan vragen en af kan zeggen. klokje rond voldoet aan al mijn wensen en mijn dochtertje geniet met volle teugen als ze daar is. Super kinderdagverblijf!!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, geweldig leersysteem

Klokje Rond, Denise
We hebben nog enkele plekken beschikbaar
Rondleiding aanvragen
Gratis inschrijven

Kinder EHBO

Op maandag 17 oktober staat er weer een kinder-EHBO avond op de planning die deze [...]

Picknick 2016

Vandaag hebben we de jaarlijkse Picknick! Tijdens deze Picknick gaan wij met alle ouders, kinderen [...]

De Nieuwe web-app is er….

Eindelijk, na veel programmeren, bouwen en testen is het dan zover. NioKids heeft een nieuwe [...]