Ontwikkeling

Elk kind zijn eigen tempo.

Bij Klokje Rond vinden we het belangrijk dat kinderen zich in hun eigen tempo ontwikkelen. Met de inrichting van de ruimte, de materialen, de activiteiten en de thema’s waarmee we werken stimuleren wij de kinderen om zelf te kiezen. Dit sluit aan bij de visie van Emmi Pikler. Elk kind heeft zijn eigen talenten en zorgt voor zijn eigen ontwikkeling. Iedere maand is er een nieuw thema waar activiteiten aan worden gekoppeld zoals liedjes, boeken of beeldende activiteiten. Dit zorgt voor uitdaging voor de kinderen.

We horen vaak terug van ouders én van onderwijzers van de basisschool dat kinderen die bij Klokje Rond hebben gespeeld ver voorlopen in hun ontwikkeling op hun leeftijdsgenoten. Dus wil je een een opvang die ervoor zorgt dat je kind zelfstandig, leergierig en evenwichtig wordt, dan is Klokje Rond iets voor jouw kind.

Als een pedagogisch medewerker zich zorgen maakt over de ontwikkeling van een kind dan praat ze hierover binnen het team en bespreekt het met jullie als ouders. Waar nodig maken we samen met jullie een plan van aanpak. Als jullie daar toestemming voor geven,  zoeken we soms ook contact met school. Zodat de aanpak thuis, op school en op de BSO op elkaar wordt afgestemd. En je kind alle kansen krijgt om zich te ontwikkelen.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar
Rondleiding aanvragen
Gratis inschrijven

Kinder EHBO

Op maandag 17 oktober staat er weer een kinder-EHBO avond op de planning die deze [...]

Picknick 2016

Vandaag hebben we de jaarlijkse Picknick! Tijdens deze Picknick gaan wij met alle ouders, kinderen [...]

De Nieuwe web-app is er….

Eindelijk, na veel programmeren, bouwen en testen is het dan zover. NioKids heeft een nieuwe [...]